S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Abelium predstavljal na CCCC 2013

Dr. Alen Orbanić je bil vabljen govornik na 5. Kitajski konferenci računalništva v oblaku, kjer je predstavil oblačno storitev podjetja Abelium za pripravo e-gradiv edu.Plexor.

Delegacija EuroCloud Europe je na povabilo Kitajskega inštituta za elektroniko (CIE) sodelovala na peti Kitajski konferenci računalništva v oblaku (CCCC2013), ki je potekala v Pekingu od 5. do 7. junija, 2013. Delegacija, ki so jo sestavljali predstavniki iz Avstrije, Slovenije, Nizozemske, Nemčije in Velike Britanije, je imela pred približno 4.000 udeleženci priložnost prikazati evropski pogled na računalništvo v oblaku. Med vabljenimi govorniki je bil tudi dr. Alen Orbanić iz podjetja Abelium d.o.o., ki je govoril "Gradnji mostov preko projektov sodelovanja: Abelium - BingoSoft".

V posebni kitajsko-evropski delavnici so udeleženci preučevali konkretne možnosti sodelovanja med Evropo in Kitajsko na področju računalništva v oblaku. Abelium d.o.o. je v tem okviru predstavil svojo oblačno storitev za e-izobraževanje edu.Plexor ter začrtal temelje za vstop na kitajski trg skupaj s podjetjem Bingosoft, ki je vzpostavilo prvo komercialno oblačno platformo na Kitajskem.