S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

GoOpti z novim informacijskim sistemom in spletnim portalom

Učinkovita logistična infrastruktura kot storitev - rezultati slovenskega znanja, raziskav in razvoja podpirajo globalno uspešno logistično zgodbo!

GoOpti je storitev nizkocenovnega fleksibilnega cestnega prevoza potnikov, razvita v Sloveniji. V Abeliumu smo najbolj inovativni poslovni model leta 2013 v Sloveniji podprli s celovitim informacijskim sistemom pametnega upravljanja poslovnih procesov (v realnem času), ki temelji na številnih tehničnih in poslovnih inovacijah in podpira eksplozivno rast storitev GoOpti na globalne trge. 

Ponosni smo, da jedro informacijskega sistema GoOpti izhaja iz optimizacijskih algoritmov, matematičnih in predikcijskih modelov našega obstoječega produkta za upravljanje logističnih problemov - route.Plexor. S tem nadaljujemo tradicijo vsaj ene globalno uspešne (poslovne oz. tehnološke) inovacije na leto.
 
Dovolite nam, da skupaj z GoOpti poskrbimo za vaš transfer.
 
Vabimo vas, da na svojem mobilnem telefonu, tablici ali računalniku obiščete novo spletno stran www.GoOpti.com in si rezervirate svoj prevoz.
 
goopti