S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Omenjeni kot primer dobre prakse na Pogledih Slovenije

Podjetje Abelium d.o.o. je bilo s svojo inovativno storitvijo iOliva, omenjeno v pogovorni informativni oddaji Pogledi Slovenije.

Podjetje Abelium d.o.o. je bilo 16.5.2013 s svojo inovativno storitvijo iOliva, ki je namenjena analiziranju zrelosti oliv iz njihovih fotografij, omenjeno v pogovorni informativni oddaji Pogledi Slovenije, v kateri iz različnih zornih kotov analizirajo najodmevnejše tedenske dogodke.

Omenjena oddaja je temeljila na ugotovitvi, da se Slovenija zadnja leta zrcali kot družba, zavita v medsebojne ideološke in ekonomske spore v konstantnem boju za prevlado različnih skupin. Zdi se, da rešitev ni. A če podrobneje pogledamo v družbeno podstat, vidimo vrsto vizionarskih, drznih in inovativnih posameznikov, ki kot da bi živeli v drugem času in prostoru. Njihove rešitve ponujajo nove gospodarske priložnosti, nova delovna mesta, novo možnost zagona slovenske države. Le nasloniti bi se morali na njih.

Vir: http://tvslo.si/predvajaj/pogledi-slovenije/ava2.166378474/

Opomba: O storitvi iOliva podjetja Abelium d.o.o. lahko več izveste od 8 minute dalje.