S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Prejeli posebno nagrado za najbolj inovativno storitev

Abelium se je s produktom iOliva uvrstil tudi med finaliste za "Best Cloud Service Award 2012" in v tej kategoriji prejel nagrado za najbolj inovativno oblačno storitev.

Prejeli posebno nagrado za najbolj inovativno storitev

Prejemniki nagrad: Abelium, Xlab, Optilab, Simobil.

Organizacija EuroCloud Slovenia je v okviru prireditve EuroCloud Day 2012 podjetju Abelium v kategoriji »Najboljša storitev v oblaku« za produkt iOliva podelila "Posebno nagrado za najbolj inovativno oblačno storitev". Abelium se je s produktom iOliva uvrstil tudi med finaliste za "Best Cloud Service Award 2012".

Nagrada EuroCloud Slovenija je namenjena ponudnikom storitev računalništva v oblaku, ki so dejavni na slovenskem trgu, in je bila v letu 2012 podeljena drugič. Zmagovalci slovenskega tekmovanja bodo tekmovali v konkurenci z drugimi sodelujočimi državami evropsko Euro Cloud nagrado. Nagrado EuroCloud Slovenija podeljujeta Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije in Zavod e-Oblak (EuroCloud Slovenija). Cilj nagrade je spodbujanje razvoja, trženja in uporabe rešitev v oblaku.

Kategorija "Najboljša storitev v oblaku" v kateri smo se uvrstili med finaliste je namenjena storitvam računalništva v oblaku, ki imajo največji tržni potencial zaradi svojih specifičnih lastnosti. Ta dodana vrednost je določena s ponujenimi zmogljivostmi kot sta povezljivost in interoperabilnost storitve ter prilagodljiva in učinkovita uporaba podatkovnih centrov. Storitev mora upoštevati najboljše prakse s poudarkom na varovanje poslovnih in osebnih podatkov.

Avtor fotografije: Klemen Razinger - NTK.