S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Sistem GoOpti, finalist na Cloud Innovation World Cup 2013/2014

Naša oblačna storitev, ki podpira sistem GoOpti, je finalist Cloud Innovation World Cup-a 2013/2014

Slovensko podjetje TM Vista se je s storitvijo organizacije nizkocenovnega prevoza potnikov GoOpti, podprte z oblačnim informacijskim sistemom podjetja Abelium, uvrstilo med finaliste v skupini Allianz Evolve award na Cloud Innovation World Cup-u, ki je v okviru 6. Svetovnega foruma računalništva v oblaku potekalo v Londonu.

 

GoOpti je z oblačnimi storitvami podprt disruptiven sistem pametne organizacije prevoza potnikov. Prilagaja se povpraševanju in s pomočjo koncepta »donosnosti upravljanja«, z uporabo lastnih matematičnih optimizacijskih modelov in specializiranega sistema ERP ter drugih inovativnih idej, optimizira zasedenost vozil ter dosega najnižjo ceno za potnike ob kar se da visokem donosu prevoznika.

 

Sistem GoOpti je prejemnik različnih nagrad, med drugimi je prejemnik posebnega priznanja za najbolj inovativen poslovni model

v Sloveniji leta 2013 in nagrade združenja EuroCloud Slovenija v kategoriji Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu za leto 2014.

 

IWC