S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Uspeh sodelavcev podjetja na D4D

Sodelavci podjetja Abelium so se udeležili tekmovanja D4D (Data for Development) ter bili povabljeni na konferenco NetMob 2013 na MIT

Tekmovanje Data for Development (D4D), ki je potekalo od junija 2012 v organizaciji mednarodnega telekomunikacijskega podjetja Orange, je bilo namenjeno uporabi statistike v analizi mobilnih omrežij s ciljem podpore razvoju območja. Projekt je potekal na območju Slonokoščene obale, pri čemer so bile iskani najbolj izvirni načini uporabe in vizualizacije anonimiziranih podatkov, pripravljenih na podlagi klicev v mobilnem omrežju.

Zaradi izvirnih rezultatov so bili naši sodelavci s strani organizatorjev med več kot 260 prijavami povabljeni na konferenco NetMob 2013 na MIT v Bostonu, ZDA, kjer so rezultate predstavili v obliki dveh posterjev. Nekaj vizualizacij si lahko ogledate na priloženih slikah.

d4d-1

d4d-2

d4d-3