S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

e-Zdravje

Sodelujemo na projektih, ki uvajajo sodobne zdravstvene storitve.

Razvijamo model spremljanja učinkovitosti in poslovne uspešnosti izvajalcev zdravstvenega varstva, ki bo kot orodje poslovne inteligence vpeljan na nacionalnem nivoju, da bo upravljavcu in plačniku zdravstvenih storitev omogočil bolj racionalno upravljanje zdravstvenega sistema.

ezdravje-stetoskop

Raziskujemo možnosti nadgrajevanja obstoječega sistema financiranja s sistemom za detekcijo nepravilnosti v podatkih, ki bo na podlagi identificiranih vzorcev nepravilnosti ter matematičnega modela njihovega širjenja opozarjal na nepravilnosti. Nov sistem bo motiviral medicinsko osebje, da bo pri odločanju poleg strokovnosti upoštevalo še vidik ekonomičnosti.

Razvijamo tudi sistem, ki bo pacientom omogočal spremljanje in upravljanje svojega zdravstvenega stanja, obiskov pri zdravnikih, specialistih in laboratorijih, naročanje zdravil prek sistemov e-poslovanja, neposredni dostop do forumov, baz znanj, nasvetov in svetovalcev, podobnih pacientov, izvedenih analiz itd.