S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Matematično podprto geometrijsko oblikovanje

Integracija geometrijskega oblikovanja in matematično podprtih procesov avtomatiziranega načrtovanja stavb.

Arhitekturno oblikovanje, integracija oblikovanja s procesi gradnje kot tudi gradnja sama, postajajo vedno bolj informacijsko podprti. S sodelovanjem na razvojno-raziskovalnih projektih s področja razvoja modernih matematično podprtih informacijskih sistemov za podporo oblikovanju v arhitekturi ter gradbenim procesom smo si nabrali ogromno neprecenljivih izkušenj.

stavba

Medtem ko je trenutna generacija orodij za podporo arhitekturi računsko precej nezahtevna, so zahteve nove generacije »naprednih« oz. »pametnih« orodij, kot kaže razvoj na tem področju, izrazito usmerjene v intenzivno računanje, paralelizacijo, popolno digitalizacijo procesov in s tem obdelavo ogromnih količin podatkov.

Pričakujemo, da bomo že v bližnji prihodnosti postali vodilno podjetje na področju razvoja informacijskih sistemov za podporo oblikovanju v arhitekturi, ki vključuje module za optimizacije, distribuirano računanje, vizualizacijo kompleksnih objektov, vzpostavitev informacijskih sistemov za upravljanje kompleksnih delovnih procesov, ter razvoj e-storitev za podporo delu projektnih timov na arhitekturnih projektih.