S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Kontakt

Želimo si sodelovanja z vami!
Kontaktirajte nas

Abelium d.o.o.
Kajuhova ulica 90
1000 Ljubljana

info@abelium.eu

t: +386 (0)1 542 3614

f: +386 (0)5 902 2240

Dodatne informacije

net.Plexor

Orodje za analizo in vizualizacijo velikih omrežij in podatkovij v realnem času.

Orodje net.Plexor je namenjeno analizi in vizualizaciji velikih omrežij (z več milijoni podatkov) v realnem času. Vztrajne zahteve s strani multinacionalk, bank idr. kažejo, da obstaja potreba po analizi velikih količin podatkov, ki se zaradi vse večje uporabe IKT ter storitev v oblaku le še povečuje.

 

Orodje je nastalo v sodelovanju z Fakulteto za matematiko in fiziko, Univerze v Ljubljani, ki ima več desetletne izkušnje z analizo velikih količin podatkov, saj od tam izhaja eden od najbolj znanjih programov za analizo omrežij – Pajek, ki se uvršča v sam vrh najpomembnejših aplikacij za analizo omrežij na akademskem področju.


V kolikor ste lastnik velike količine digitalnih podatkov ter bi jih želeli obvladovati, je net.Plexor pravi produkt za vas! Pomagali vam bomo obogatiti podatke s katerimi upravljate, ugotoviti nepravilnosti in anomalije v njih, spoznati vaše uporabnike, znižati stroške ter povečati zaslužek.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo predstavili naš produkt!

 

Aplikacijo si lahko pretočite iz tega naslova.